Изненађујући трансфер у Премијер лиги: Умјесто у Зрињском, завршио у Звијезди 09 :: Semberija INFO ::

 

Изненађујући трансфер у Премијер лиги: Умјесто у Зрињском, завршио у Звијезди 09



Дуго година један од најбољих фудбалера Широког Бријега Боже Вукоја потписао је уговор са Звијездом 09, чиме је новајлија у друштву најбољих довео велико појачање у борби за опстанак.

Вукоја (25) годинама је носио офанзивни везни дио терена у екипи Широког Бријега, али је прије десетак дана раскинуо уговор с овим клубом. Очекивао се прелазак у Зрињски.

Шпекулисало се о томе да је раскинуо сарадњу са Широкобријежанима због Зрињског, но када већ није потписан уговор, направио је неочекиван трансфер. Потписао је уговор са Звијездом 09 и остаће у Премијер лиги БиХ.

Новајлија у друштву најбољих из дана у дан представља нова појачања, а данас је стигао и фудбалер који би требао бити велико појачање у борби за опстанак, Боже Вукоја.

"Боже долази као слободан играч из Широког Бријега гдје је имао 124 наступа. Потписао је уговор на двије године, а задужио је дрес са бројем 77", саопштили су из Звијезде 09.

Прије сјајних наступа за Широки Бријег, Вукоја је наступао за ГОШК у нашем фудбалу те за хрватски Неретванац из Опузена.


klix.ba