Саво Милошевић објавио списак за Словачку и Луксембург :: Semberija INFO ::

 

Саво Милошевић објавио списак за Словачку и Луксембург


Foto: Nezavisne
Саво Милошевић селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине одабрао је 28 играча на које ће рачунати у сусретима завршнице квалификација за пласман на Европско првенство 2024. године у Њемачкој.
Змајеви ће овог мјесеца одиграти са Луксембургом и Словачком 16. и 19. новембра.

„Списак за наредне двије утакмице је прелиминарни и подложан је промјенама, с обзиром на то да сви момци имају бар још по двије утакмице у својим клубовима. За ово окупљање смо позвали и четири нова играча за које вјерујемо да могу да донесу додатни квалитет на овај већ који имамо. Као што сам већ причао и раније, нема пријатељских утакмица када је национални тим у питању, али ове двије можемо сматрати припремним за оно сто нас чека у марту. Надам се да ће сви момци бити здрави до окупљања и да нећемо имати проблема са повредама.“, рекао је Саво Милошевић.

Позвани су, голмани: Никола Васиљ (Ст. Паули), Кенан Пирић (АЕК Ларнаца), Хидајет Ханкић (Ботев Пловдив);
Одбрана : Аднан Ковачевић (Ракоw), Адриан Леон Баришић (Басел), Сеад Колашинац (Аталанта), Амар Дедић (Ред Булл Салзбург), Јусуф Газибеговић (Штурм Граз), Деннис Хаџикадунић (ХСВ), Ренато Гојковић (Оренбург), Нихад Мујакић (Анкарагуцу);

Везни ред: Амир Хаџиахметовић (Бешикташ), Раде Крунић (Милан), Миралем Пјанић (Схарјах ФЦ), Гојко Цимирот (Ал Феиха), Бењамин Тахировић (Ајаx), Мирослав Стевановић (Серветте), Дал Варешановић (Ризеспор), Иван Башић (Оренбург), Амар Рахмановић (Крyлyа Советов), Алмедин Зиљкић (ФК Сарајево), Харис Хајрадиновић (Касимпаса);
Напад : Един Џеко (Фенербахце), Ермедин Демировић (Аугсбург), Смаил Превљак (Хертха), Саид Хамулић (Витессе), Немања Билбија (Зрињски), Харис Табаковић (Хертха).

Репрезентација ће се окупити 13. новембра у хотелу Аустриа &амп; Босниа на Илиџи.

(Независне)