Бити или не бити за Манчестер јунајтед :: Semberija INFO ::

 

Бити или не бити за Манчестер јунајтед


FOTO: TANJUG/AP
Вечерас се спушта завјеса на групну фазу Лиге шампиона у групама А, Б, Ц и Д.

Највећа драма влада у групи А гдје је сигуран само Бајерн, док преостале три екипе имају шанси за пласман у наредну фазу.

У групи А у најтежој позицији је Манчестер јунајтед које посљедње коло дочекује са посљедње позиције са четири бода. Вечерас на свом “Олд Трафорду“ дочекују растрећени Бајерн (13 бодова) који је раније осигурао пролаз у нокаут фазу. Једини избор за “црвене ђаволе“ је побједа, али ни она им не гарантује друго мјесто. Све ће зависити од међусобног окршаја Копенхагена и Галатасараја. Оба тима имају по пет бодова, што значи да ће побједник сигурно у осмину финала. Једна нада за Манчестер јунајтед јесте побједа и да се меч у Копенхагену заврши без побједника. 

У групи Б је све јасно, даље су прошли Арсенал и ПСВ. Из групе Ц Реал је сигуран, а веома близу циља је и Наполи који дочекује Брагу. Из групе Д већ одавно су визу за нокаут фазу осигурали Реал Сосиједад и Интер. 

Парови 6. кола (сриједа), група Б: Ленс – Севиља (18.45), ПСВ Арсенал (18.45). Поредак: Арсенал 12, ПСВ 8, Ленс 5, Севиља 2. Група А: Манчестер јуњатед – Бајерн (21), Копенхаген – Галатасарај (21). Поредак: Бајерн 13, Копенхаген 5, Галатасарај 5, Манчестер 4. Група Ц: Унион Берлин – Реал (21), Наполи – Брага (21). Поредак: Реал 15, Наполи 7, Брага 4, Унион Берлин 2. Група Д: Интер – Сосиједад (21), Салзгург – Бенфика (21). Поредак: Сосиједад 11, Интер 11, Салзбург 4, Бенфика 1. 
 
(Независне)