ШКОЛА ФУДБАЛА "SOCCER KIDS BIJELJINA" ​ ПОВУКЛА ИЗ УПОТРЕБЕ ДРЕС СА БРОЈЕМ 12 У ЗНАК ЗАХВАЛНОСТИ РОДИТЕЉИМА И НАВИЈАЧИМА :: Semberija INFO ::

 

ШКОЛА ФУДБАЛА "SOCCER KIDS BIJELJINA" ​ ПОВУКЛА ИЗ УПОТРЕБЕ ДРЕС СА БРОЈЕМ 12 У ЗНАК ЗАХВАЛНОСТИ РОДИТЕЉИМА И НАВИЈАЧИМА



Јуче је у Бијељини у организацији Школе фудбала „Soccer kids Bijeljina“ одржан врло занимљив и необичан турнир у фудбалу. Повод сасвим једноставан, а опет тако симболичан и значајан.

Ове године Школа фудбала „Soccer kids Bijeljina“ прославила је 12 година од свог оснивања. 



Дрес са бројем 12. носили су неки од најпознатијих фудбалера; Анри, Марсело, Жиру, ван Бастен, Хулк, Жулио Цезар, док су многе екипе тај број предале својим навијачима, попут Црвене Звезде, Бајерна из Минхена, Вердера, Лација, Торина, ПСВа, Фејнорда, ЦСКА Москва,  Хајдука из Сплита.. а од данас у овај низ уписује се и Школа фудбала „Soccer kids Bijeljina“ који овај број предаје родитељима.



„Донијели смо одлуку да број 12 повучемо из употребе, односно да га у знак захвалности за све године подршке и љубави, свечано предамо родитељима дјеце која тренирају у нашој школи, јер су родитељи истински 12. играч ове прелијепе игре. Сваки играч који је крочио на зелени терен добро зна колико значи подршка са трибина, а нарочито када долази од родитеља, који су увијек уз своје дјете прије свега, али и уз нашу школу. - рекла је Биљана Петровић, предсједник Школе фудбала „Soccer kids Bijeljina“.



Дружење родитеља у СРЦ „Деспотовић“ је имало и свој такмичарски значај, гдје је одржан турнир у коме су учествовале маме, тате и тренери, док су њихова дјеца били тренери, који су водили екипе, постављали тактику и давали савјете родитељима.
 
„Повезивање родитеља и дјеце током фудбалских тренинга и оваквих дружења је драгоцјено улагање како у развој дјетета, тако и у односу родитељ-дијете. Активним учешћем у фудбалском путовању своје дјеце, родитељи могу да изграде повјерење, побољшају комуникацију и створе трајна сјећања. Завежите копачке, зграбите лопту и крените на узбудљиво путовање повезивање дјеце и родитеља кроз фудбалску игру“- поручују из Школе фудбала „Soccer kids Bijeljina“.

Иако је турнир био такмичарски, побједник турнира је заједништво, јер је Школа фудбала „Soccer kids Bijeljina“ једна велика породица. Побједничка екипа добила је медаље и торту у облику пехара, коју су опет заједно појели сви учесници турнира.