У СУСРЕТ ДВИЈЕ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСТОЈАЊА БИЈЕЉИНСКОГ ГРАДСКОГ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АКАДЕМАЦ :: Semberija INFO ::

 

У СУСРЕТ ДВИЈЕ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСТОЈАЊА БИЈЕЉИНСКОГ ГРАДСКОГ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АКАДЕМАЦ


У СУСРЕТ ДВИЈЕ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСТОЈАЊА БИЈЕЉИНСКОГ ГРАДСКОГ АТЛЕТСКОГ КЛУБА АКАДЕМАЦ: 
Исказали смо захвалност члановима академске породице и генералном спонзору


Поводом измака друге деценије постојања и рада АК Академац, те предстојећих празника, Управа клуба уприличила је пријем те додјелу признања, захвалница и комплета спотске опреме коју је наш генерални спонзор ЗУ Специјалистички центар "Кућа Здравља" Бијељина  за Нову годину - и нову такмичарску сезону, те обрадовала чланове АК Академац са преко 50 комплета тренерки и дресова у бојама нашег клуба.

На свечаности у суботу коју је Академац организовао пред бројном публиком и медијима уручена су бројна признања најуспјешнијим члановима, те пријатељима клуба и љубитељима атлетике. На свечаности, нашло се времена и сумирани су резултати у протеклој години, те презентовани планови за нову тренажну и такмичарску сезону.



У име Управе АК Академац захваљујемо се нашем генералном спонзору на овом изузетном поклону који је изазвао изненадјење и одушевљење код свих наших чланова.  Поносно ћемо је носити у овој години и наставити низати успјехе који нас и наш град Бијељину сврставају у сам врх босанскохерцеговачке атлетске сцене.

Управа АК Академац овом приликом исказује захвалност родитељима наше дивне дјеце, шампиона на нивоу БиХ, Републике Српске, побједницима крос такмичења у БиХ, Србији, првацима и освајачима свих медаља на уличним тркама широм градова региона, истрчаним кратким, средњим и дугим пругама у атлетским дворанама и стадионима са којих су редовно доносили одличја и показали да су једнаки сви без обзира на мјесто које су заузели а то је љубав према спорту, атлетици, позитивном дружењу и односу према другима. Томе сте их учили ви родитељи а наши тренери су имали част да их уче техникама овог најљепшег спорта.



 Зато су они "мали краљеви" нашег града Бијељине.

На крају захваљујемо се спортској јавности која је нас подржавала свесрдно, осталим спортским колективима који раде и тренирају у нашем граду,  медијима који су пратили наш рад, градским оцима који су пружили подршку нашем клубу, свим атлетским клубовима у БиХ и региону са којима смо увијек радо одмјеравали снаге на стазама уз зељу да свима честитамо предстојеће новогодишње и божићне празнике!

Живи и здрави били!!!
Управа АК Академац Бијељина