ЈУНИОРСКА СЕЛЕКЦИЈА ФК „РАДНИК“ ПОЧЕЛА СА ПРИПРЕМАМА :: Semberija INFO ::

 

ЈУНИОРСКА СЕЛЕКЦИЈА ФК „РАДНИК“ ПОЧЕЛА СА ПРИПРЕМАМА



На Градском стадиону у Бијељини јуче је извршена прозивка јуниорске селекције која се такмичи у У19 Премијер лиги БиХ. Прозивком је званично означен почетак припрема за наставак омладинске Премијер лиге у прољетном дијелу сезоне. Фудбалере је окупио и прозвао шеф стручног штаба Огњен Суботић. Одазвало је се 26, а данас ће се прикључити још три фудбалера.



Млади фудбалери су зимску паузу искористили да тренирају према програму кондиционог тренера Предрага Зарића тако да прилично спремни дочекују почетак припрема и надолазеће изазове. Почетку припрема прикључена је и неколицина играча из кадетске селекције која иза себе има убједљиву полусезону. Ова селекција још од љетос у свом саставу има велики број фудбалера рођених прије 2007. и 2008. године што је чини најмлађом у такмичењу. Поред њих, екипи је прикључено и неколико фудбалера на проби који ће се у наредних седам дана покушати наметнути тренеру Суботићу.

У19 Премијер лига БиХ наставља се утакмицама 14. кола које се играју трећег марта. Бијељински фудбалери су јесењи дио сезоне завршили на осмом мјесту на табели са четири побједе, три ремија и шест пораза. У наставку сезоне гостоваће екипи ФК „Радник“ из Хаџића.