Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас Партизан у дерби мечу 18. кола АБА лиге :: Semberija INFO ::

 

Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас Партизан у дерби мечу 18. кола АБА лиге


Партизан - Црвена звезда (Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић)
Извор: Танјуг / РТРС

​Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас од 19 сати у "Штарк арени" екипу Партизана у утакмици 18. кола регионалне АБА лиге.

Црвена звезда се налази на првом мјесту на табели регионалног такмичења са 15 побједа и два пораза.

- Свака утакмица са Партизаном је важна. Знамо важност и ове утакмице, као што је и свака важна, али знамо и да смо први на табели у овом тренутку. Имамо екстра мотив, јер желимо да останемо на првом мјесту. Мислим да ће Милош Теодосић да буде спреман као и остали момци. Позивам наше навијаче да дођу у великом броју и бодре наш тим али фер, спортски и коректно - рекао је тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос уочи меча са Партизаном.

"Црно-бијели" су на другом мјесту на табели АБА лиге са 13 побједа и четири пораза.

- Надам се да су се играчи одморили. Има играча који нису играли прије два дана, неки су били ван тима па ћемо да видимо ко је ту најоптерећенији. Највећу минутажу су имали Ледеј, Нанели и Доужер. Они ће бити у неком слабијем ритму, а остали ће радити један пристојан и нормалан тренинг - рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић.

Кошаркаши Партизана су у петом колу АБА лиге 30. октобра прошле године пред својим навијачима победили Црвену звезду 98:87.

Меч између Црвене звезде и Партизана судиће Саша Пукл из Словеније, Јосип Радојковић из Хрватске и српски арбитар Урош Кнежевић.