Други "Соццер камп 2024." на Јахорини :: Semberija INFO ::

 

Други "Соццер камп 2024." на Јахорини


Школа фудбала "Соццер кидс Бијељина" организује други дјечији „Соццер Камп 2024.“ који се одржава у периоду од 1. до 7. јула на олимпијској љепотици Јахорини.
 
Камп обухвата седмодневне припреме за дјевојчице и дјечаке узраста од 6 до 15 година. 
Са полазницима кампа радиће 4 професионална тренера: Биљана Петровић, Рајко Ђорђић, који посједују УЕФА Б лиценцу, Предраг Ђурић, професор физичког васпитања и Горан Јандрић, бивши професионални фудбалер. Поред тренера на кампу са полазницима  биће и доктор Бојан Кењић, који је задужен за здравље дјеце и одржавање едукативних предавања. 


 
"Са великим задовољством желим да најавим други "Соццер камп 2024." који наша школа организује и овог љета на Јахорини. Прошлогодишњи камп је показао да смо као школа стасали и израсли у једну велику организацију, која има знање и капацитете да организује један овакав догађај." - каже Биљана Петровић, координатор другог "Соццер кампа 2024."
 
Када причамо о кампу и предностима који он са собом носи, немогуће је а да се не помене једна од главних, а то је развој тимског духа. Камп за дјецу има вишеструку корист, од тјелесног развоја и такмичарског набоја, па све до проналажења талената. Тимски дух заузима посебно мјесто, јер учи дјецу заједништву, отвара им врата свијета у којем спорт и другарство иду руку под руку, те на тај начин доноси другарства која трају читав живот. 
 
"Овогодишњи фудбалски камп је замишљен тако да окупи већи број клубова, академија и школа фудбала. Поред присуства наших тренера, укључићемо и већи број других тренера, скауте и спортске раднике. Наша врата су отворена за сву дјецу која желе правилан, квалитетан и стручан рад, али поред тога и добру забаву која ће дати позитивну енергију на терену. Тренинзи ће се одржавати два пута дневно, а заказане су и три пријатељске утакмице. Организовани излети, обилазак знаменитости града Сарајева, Врела Босне, планине Требевић, вожња жичаром, дружење, посјета адреналин парку је све оно што очекује учеснике кампа."- изјавила је Петровићева.


 
Петровићева још наглашава: "Током боравка на кампу дјеца ће имати кориговану  исхрану, што је изузетно важно, како би млади фудбалери научили здраво да се хране, односно да уносе квалитетно "гориво" у свој организам. Кориштење мобилних телефона биће дозвољено само за јављање родитељима у прописано вријеме." 
 
Трудимо се да наша озбиљност према послу буде сваке године што квалитетнија, тако да ШТА ЧЕКАТЕ - СОЦЦЕР КАМП ЈЕ ВИШЕ ОД СПОРТА, ВИДИМО СЕ!!!
 
За све додатне информације можете да контактирате координатора кампа:
Биљана Петровић  +387/65-680-740.