МИЛИСАВЉЕВИЋ: ПРЕДАНИМ РАДОМ СВИХ ИГРАЧА ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА :: Semberija INFO ::

 

МИЛИСАВЉЕВИЋ: ПРЕДАНИМ РАДОМ СВИХ ИГРАЧА ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА


За викенд се наставља Премијер лига БиХ у фудбалу. На програму је 19. коло гдје екипа ФК "Звијезда 09" гостује у Посушју. Тренер семберског премијерлигаша, Дарко Милисављевић очекује позитиван резултат уз максималан предан рад свих играча на терену. 

Милисављевић је рекао да вјерује у свој тим и да преданим радим на терену свих играчу могу доћи до позитивног резултата. 
 
-Очекује нас изузетно тешка утакмица против одличне екипе Посушја која има у свим сегментима и главу и реп. Ми морамо да будемо на најбољем могућем нивоу уколико желимо да остваримо позитиван резултат за наш тим. У екипи имамо ситних повреда, тако да ћемо састав одредити пред саму утакмицу. Познато је да утакмицу неће играти Остојић због црвеног картона у Куп утакмици против екипе Борца тако да од екипе очекујем да буду на максималном нивоу како би остварили позитиван резултат", истакао је Милисављевић. 
 
Утакмица 19. кола Премијер лиге БиХ између Посушја и Звијезде 09 игра се у суботу са почетком у 13:00 сати на стадиону Мокри Долац.