Одбојкаши Радника савладали екипу Модриче :: Semberija INFO ::

 

Одбојкаши Радника савладали екипу Модриче


Одбојкаши Радника у суботу су на домаћем терену савладали екипу Модриче резултатом 3:1 у сетовима (25:10, 23:25, 25:21, 25:17)
 
У суботу смо поново добили потврду да је Радник већ једна од најбољих екипа у Босни и Херцеговини, са којом ривали тешко могу да се носе.
 
Радник је до побједе предводио сјајни Ади Османовић са 24 поена, а пратио га је Милош Поповић са 17 поена. У противничком табору најбољи је био Велибор Вуковић са 20 поена.
 
Боље је Радник отворио меч те су први сет добили убједљиво, резултатом 25:10.
 
Већ у другом сету гости су одлучили да узму ствар у своје руке и покушају да поравнају резултат. То им је убрзо пошло за руком, пошто је Модричу ка зацртаном циљу на почетку друге дионице повео Вуковић Велибор.
 
Настављена је велика борба и у наредном сету, у ком је почетак био изједначен. Међутим, подигао је тим који предводи Владимир Милићевић сампоуздање и направио разлику од четири поена. За све су се питали одбојкаши из Бијељине, који су своју предност успјели да одрже и са 25:21 дошли на корак од тријумфа. 
 
Радник је све боље и боље изгледао, док Модрича као да је дигла бијелу заставицу. Нису имали одговор за расположене Бијељинце, који су од почетка па до краја диктирали темпо и резултат. Покушавао је тренер Цвијић са измјенама да нешто промијени, али његови играчи нису били на препознатљивом нивоу, а дјеловало је као да је после другог сета на терену била нека друга екипа. Грабио је Радник ка побједи и сет убједљиво ријешио у своју корист са 25:17 и побједу од 3-1.