УЕФА отворила платформу за препродају улазница :: Semberija INFO ::

 

УЕФА отворила платформу за препродају улазница


Европска фудбалска федерација УЕФА отворила је портал за препродају улазница за предстојеће ЕВропско првенство у Њемачкој.

Навијачи репрезентација учесница, али и сви остали љубитељи фудбала који су купили улазнице за утакмице Еура у Њемачкој, моћи ће улазнице које им не требају ставити у препродају изравно путем УЕФА портала за улазнице, које ће, потом, од 13. марта опет бити пуштене у продају.

Препродаја није загарантована, али у случају да су улазнице предане за препродају успјешно купљене, власници истих добиће пуни поврат новца.

Процедура је сљедећа: сви власници улазница могу их објавити на службеној платформи за препродају УЕФА ЕУРО 2024 ™. Све што треба учинити јест пријавити се на портал за улазнице и одабрати улазнице које се желе продавати. Притом се може навести било који број улазница које се желе продати. Улазнице се могу продати и купити искључиво по стварној цијени.

Платформа за препродају улазница биће отворена до 11. марта до 11 сати, а онда од 13. марта у 11 сати биће отворена платформа за продају улазница које су поновно стављене у оптицај.

Након што улазнице буду продане, онај који их је продавао примиће потврду путем електроничке поште и поврат новца у цијелости на исти Алипаy рачун или кредитну/дебитну картицу која је била кориштену за купњу.

Платформа за препродају улазница биће отворена у неколико временских интервала, а први је од 13. до 14. марта. У случају да се нечије улазнице не продају у тренутном продајном року, биће понуђене навијачима у даљњим продајним роковима, о којима ће сви заинтересирани бити обавијештени на сљедећој повезници.