СЈАЈНА АТЛЕТСКА ШКОЛА НАШЕГ ТРЕНЕРА МИШЕ МАРЈАНОВИЋА: ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ГРАДСКИ АТЛЕТСКИ КЛУБ "АКАДЕМАЦ" У НОВОМ САДУ :: Semberija INFO ::

 

СЈАЈНА АТЛЕТСКА ШКОЛА НАШЕГ ТРЕНЕРА МИШЕ МАРЈАНОВИЋА: ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ГРАДСКИ АТЛЕТСКИ КЛУБ "АКАДЕМАЦ" У НОВОМ САДУ


На 10. НОВОСАДСКОЈ ТРЦИ ЗА ДЈЕЧИЈИ ОСМИЈЕХ одржаној током протеклог викенда и која се већ традиционално одржава у   Новом Саду, на једној од захтјевнијих тркачких стаза, бијељински млади атлетичари АК "Академац" постигли су одличне резултате. 


 
Наши млади атлетичари у конкуренцији атлетских клубова из Србије и региона, у својим узрасним категоријама освојили су 9 медаља и убједљиво били најуспјешнији клуб који је наступио овог такмичарског дана.
 
Медаље су освојили,  већ одавно непобједиви Зоран Благојевић, златна медаља и прво мјесто на 600м у категорији дјечаци 2012 годиште.


 
Исту трку на 600м као другопласирани је истрчао наш Павле Савић освојивши сребрену медаљу у поменутој категорији дјечаци 2012 годиште,  чиме је овај двојац по ЧЕТВРТИ ПУТ ЗА РЕДОМ, већ традиционално,  показао доминацију у свом узрасту на овој трци.
 
Сјајну трку на 400м у категорији 2011 годиште истрчао је одлични Милош Јефић освојивши друго мјесто и сребрену медаљу, дотрчавши на циљ после такмичара из Новог Пазара.


 
Златом се окитио и одлични Сергеј Кулишић у трци узраста други разред на 200м док је наш Филип Вујић у истој трци освојио друго мјесто и сребрену медаљу. БРАВО!
 
 Прво мјесто освојила је и наша најмладја атлетичарка и такмичарка Лара Ћевриз у трци дјевојчица узраста први разред на 200м оставивши конкуренцију далеко иза себе.


 
Сребрено одличје и част да се попне на побједничко постоље имала је и наша атлетичарка Андјела Раденковић која је у категорији узраста пети разред на 600м освојила друго мјесто и сребрену медаљу.
 
Медаље у наш град из братског Новог Сада дононијели су и сјајна Ивона Ћевриз и Марко Милошевић који су у трци дјевојчица/дјечака 2010 годиште на 600м дотрчали ПРВИ на циљ освојивши ЗЛАТНУ медаљу чиме су употпунили први такмичарски наступ наших атлетичара у овој такмичарској сезони. 


 
Захвалност на стручној, и свакој другој помоћи цијењеном Драгомир Чабрило !!!
 
Посебну захвалност на промоцији атлетике и овај пут дугујемо нашем генералном спонзору ЗУ Специјалистички центар "Кућа Здравља" Бијељина  без чије финансијске подршке не бисмо били у прилици на овакав репрезентативан начин представити наше резултате и нас Град Бијељину!
 
Управа градског атлетског клуба Академац честита учесницима и тренеру Марјановићу