ГУСТ РАСПОРЕД И ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА СТРИЈЕЛЦЕ СК "ТРБ": У ДВА ДАНА ДВА ВЕЛИКА ТАКМИЧЕЊА :: Semberija INFO ::

 

ГУСТ РАСПОРЕД И ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА СТРИЈЕЛЦЕ СК "ТРБ": У ДВА ДАНА ДВА ВЕЛИКА ТАКМИЧЕЊА




У дане протеклог викенда стријелци Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине забиљежили су сјајне резултате. Најприје су наступили у другом колу Премијер лиге БиХ у јуниорској и сениорској категорији а потом и на Првенству Србије, у кадетској и конкуренцији млађих јуниора. Тамо је,  под бојама Стрељачког клуба "Полицајац" из Београда наступила Софија Ракић.

У оквиру наступа у Премијер лиги БиХ, гдје су учествовале 23 најбоље такмичарке из БиХ, Софија Ракић је остварила убједљиво прво мјесто у појединачном пласману у обје конкуренције: јуниорској и сениорској. Ана Перић је освојила треће мјесто у обје конкуренције док је Марија Трифковић освојила четврто мјесто у јуниорској и пето мјесто у сениорској категорији. 



- У екипном пласману, наш клуб је освојио прво мјесто и у сениорској и у јуниорској категорији, а посебно је била велика борба у сениорској конкуренцији, гдје смо освојили исти број бодова као и СК "Сарајево", али смо на основу бољег појединачног резултата Софије Ракић, освојили прво мјесто", стоји у саопштењу Стрељачког клуба "ТРБ".
У дворани "Штарк Арена" у Београду, одржано је Првенство Србије, гдје је најбоља такмичарка СК "ТРБ", Софија Ракић остварила одличан резултат и постала вицешампион Србије у двије категорије: кадеткиња и млађих јунорки. На наведеном такмичењу је наступило око 250 најбољих младих стријелаца из 43 стрељачка клуба.

- Наши најбољи такмичари, већ сљедећи викенд учествују на  турниру "6. април" у Сарајеву, највећем међународном такмичењу које се одржава у БиХ, гдје ће одмјерити снаге са најбољим стријелцима Балкана", поручили су из СК "ТРБ".