Слога и Зрињски одиграли меч без голова у полуфиналу Купа БиХ :: Semberija INFO ::

 

Слога и Зрињски одиграли меч без голова у полуфиналу Купа БиХ


Фото - Фена

Извор: Фена (С. Т.) / БХРТ

Фудбалери Слоге и Зрињског одиграли су меч без голова у првој утакмици другог полуфинала Купа Босне и Херцеговине.

Обје екипе су од почетка сусрета играле дефанзивно и опрезно, с циљем да сачувају своју мрежу. Тренери нису жељели много рискирати, па гледаоци у Модричи нису могли видјети мноштво прилика.

Прво полувријеме протекло је без већих прилика, а прву озбиљну шансу у другом полувремену имали су гости у 60. минуте када је Мемија покушао шутирати с око 25 метара. Домаћи су имали своју прилику пар минута касније након убачаја Квесића, али Карачић је покупио лопту.

До посљедњег судијског звиждука у Модричи није било узбуђења и меч је завршен резултатом 0:0, па ће одлука у путнику у финале пасти у реваншу у Мостару.

У првом сусрету полуфинала Купа БиХ фудбалери Борца остварили су велики предност над Широким Бријегом. Бањалучани су у првом сусрету који се данас играо у Читлуку били бољи од Широкобријежана с 3:1.

Борац је повео у 21. минути преко Благајића, а седам минута касније након прекида главом је за 2:0 погодио Јокић. У 61. минути из слободног ударца с двадесетак метара погодио је Благајић за 0:3. У 70. минути Мамић погодио је за коначних 1:3.