ФК Јања 2009: Главни циљ опстанак :: Semberija INFO ::

 

ФК Јања 2009: Главни циљ опстанак


ФК Јања 2009
Јања: Што се тиче фудбала у Регионалној лиги Републике Српске, група Исток, још се не зна да ли ће сезона бити настављена.

У Јањи 2009 се надају да хоће па се жељно чека одлука надлежних органа. Екипа се налази на 14. мјесту са 8 освојених бодова колико има и петнаестопласирана екипа БСК Лединци из Батковића, а имају три бода више од  "фењераша" Губера из Сребренице.

"Налазимо се у тешкој ситуацији, али не и безизлазној. У првом дијелу првенства смо одиграли лошије него што смо се надали. Виши ранг је знатно квалитетнији, а и многе утакмице су изгубљене због неискуства. Три бода су нам одузета због неодласка у Трнову", каже предсједник, алфа и омега у овом клубу, Амир Хајтић.

Хајтић додаје: "У овој паузи смо одлучили да кренемо такорећи из почетка. Играчки кадар је претрпио велике измјене. Отишло је 11, али смо зато довели 13 нових играча. Надамо се да ова пауза неће оставити негативан траг. Сви играчи раде по индивидуалном плану и вјерујем да ће бити спремни. Наш главни циљ је обезбиједити опстанак и вјерујем да смо то способни и остварити." 
                                                                                   
​за Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић