Зимска лига у малом фудбалу :: Semberija INFO ::

 

Зимска лига у малом фудбалу


Турнир у малом фудбалу у Бијељини се традиционално одржава од давне 1994. године. Зимска ФУТСАЛ лига Бијељина 2018-2019, ове године почиње 28. децембра, а финале је планирано за 12. јануар 2019. године. Зимска лига у малом фудбалу одржава се под покровитељством Града Бијељина, а у организацији Градске борачке организације.

Фонд награда је 20. 000 КМ, од којих ће побједничка сениорска екипа за треће мјесто добити 1.000 КМ, друго мјесто 2.000 КМ и прво мјесто 8.000 КМ. За организацију турнира биће ангажован одређен број демобилисаних бораца и РВИ тако да овај турнир има и хуман карактер.
Градоначелник Мићо Мићић је нагласио да је Бијељина већ годинама даје подршку организовању Зимске лиге у малом фудбалу, а ове године су за те намјене издвојили 10. 000 КМ. Прошле године учествовало је око 80 екипа, а и ове године турнир је планиран за све категорије: претпионире, пионире, кадете, јуниоре, ветеране, сениоре, те клубове општинске и подручне лиге.
Пријаве се примају сваким радним даном до 27. децембра у просторијама Градске борачке организације, а извлачење парова и жријеб је планиран истог дана у 13 часова. Улаз за Зимску лигу износиће двије КМ, а током трајања турнира биће свакодневно организоване и награде за публику. Вриједне награде биће обезбијеђене за полуфинално и финално вече турнира. 

О.С.