Изабрано НОВО РУКОВОДСТВО ОК Радник :: Semberija INFO ::

 

Изабрано НОВО РУКОВОДСТВО ОК Радник


Одбојкашки клуб Радник одржао је редовну, уједно и изборну сједницу Скупштине, на којој је изабрано ново руководство. Једна од најважнијих ствари које се тичу функционисања клуба јесте избор новог предсједника Скупштине и предсједника Управног одбора клуба.

За предсједника Скупштине клуба једногласно је изабран Недељко Ћорић. Циљ клуба у наредном периоду је враћање на старе стазе славе, а то је унапређење рада са млађим селекцијама, те повратак сениора у друштво најбољих БиХ одбојке.

У том погледу, предсједник Скупштине, Недељко Ћорић, нада се да ће заједно са свима у клубу радити на томе како би Радник поново био препознатљив на европској одбојкашкој мапи.

- Захваљујем се свима на подршци приликом избора за предсједника Скупштине клуба. Оно што ће бити први задатак, јесте да вратимо одбојку на мјесто које јој припада, а то је примарни спорт у Бијељини. Моја идеја одувијек је била да у граду мора да постоји клуб који ће имати капацитет за европске домете. И у претходном периоду сам у договору са људима из клуба помагао Радник, а све са циљем да клуб одржимо на нивоу на којем он и заслужује, а то је сами врх у свим такмичењима у којима се надмеће. Мислим да је приоритет да направимо један добар амбијент око клуба, да окупимо све позитивне снаге у овом граду које желе да буду подршка нама у наредном периоду, а прије свега да окупимо довољан број младих људи од којих ћемо производити квалитетне играче за неко будуће вријеме. Такође, покушаћемо да вратимо играче који су били у овом клубу и који требају бити овдје, а који су стицајем околности отишли из Радника. Ако све ово успијемо да урадимо, имаћемо поново Радник који се бори за титулу и који наступа у европским такмичењима, што је и био случај до само прије пар година, рекао је Недељко Ћорић за портал ИнфоБијељина. 



За новог предсједника Управног одбора клуба изабран је Дарко Манојловић, који је обећао да ће у наредној такмичарској години, клуб покушати да се стабилизује и експресно врати у Премијер лигу БиХ. За потпредсједника клуба изабран је Миодраг Маричић, док су изабрани чланови Надзорног одбора и дисциплинске комисије.

На скупштини је било ријечи о завршетку претходне сезоне, о чему ће се клуб огласити у наредним данима, као и о плановима у наредном периоду. Посебно је апострофиран успјех у млађим категоријама.

Остварен је историјски резултат, јер су све три такмичарске селекције, пионирска, кадетска и јуниорска, обезбиједиле пласман међу четири најбоље екипе у Републици Српској.

У наредном периоду на новој управи клуба је да постави циљеве и темеље за године које долазе, а првенствено се ту мисли на повратак одбојкаша Радника у сами врх БиХ одбојке.

Инфо Бијељина