ЈАЊА: ТУРНИР У СЈЕЋАЊЕ НА ТРОЈИЦУ ДРУГОВА :: Semberija INFO ::

 

ЈАЊА: ТУРНИР У СЈЕЋАЊЕ НА ТРОЈИЦУ ДРУГОВА



Извор: Семберија инфо / И. Гутић

У Јањи је 27. априла одржан 11. меморијални фудбалски турнир "Ибрахим, Ејјуб и Осман" који баштини сјећање на три јањанска младића који су на трагичан начин изгубили живот у Дрини 2013. године.

На терену ОШ "Меша Селимовић" надметало се петнаест екипа са око 150 учесника из Јање, околних мјеста и гостију из Федерације БиХ. Најбоља је била екипа спортске кладионице "Сокер" из Бијељине, другопласирана је била екипа "Зеле" из Јање, а трећа "Ентеријер" из Јање. За најбољег играча турнира проглашен је Перица Трифковић а за најбољег голмана Данијел Чавић.



Овај турнир је лијеп примјер сарадње семберских фудбалских клубова, с обзиром на то да су ОФК "Зенит" и тренери Срђан Сушић и Жарко Новаковић дали велику подршку организацији турнира и били технички извршиоци.

- Задовољни смо одзивом екипа као и квалитетом приказаног фудбала. Јања је одувијек имала талентоване фудбалере и наши људи су увијек знали цијенити добре потезе на терену. Ово је 11. пут како организујемо турнир у сјећање на наше другове који су нас прерано напустили.



- На овај начин чувамо сјећање на њих тројицу. Захвалио бих се спонзорима који нас прате из године у годину: Федералном министарству за избјегла и расељена лица, Градској управи Града Бијељина, БХ Телекому као и нашем медијском спонзору ТВ Подрињемедиа из Јање", изјавио је за "Семберија ИНФО" Амер Хаџић у име организационог одбора турнира.