Селектор Србије Стојковић у проблему пред окупљање фудбалера :: Semberija INFO ::

 

Селектор Србије Стојковић у проблему пред окупљање фудбалера


БЕОГРАД - Селектор Србије Драган Стојковић требало би у подне да објави списак играча за предстојеће утакмице квалификација за Европско првенство,против Литваније и Црне Горе, а једно име је непланирано отпало са списка.

Наиме, штопер Вердера Милош Вељковић, због повреде, неће моћи да помогне саиграчима из националног тима, сазнаје Спортал.  С обзиром на то да је Вељковић био сигуран у коначном списку, Пикси ће морати да реагује и да некога са ширег уврсти у екипу за Литванце и Црногорце.  Како стоје ствари, бираће између Срђана Бабића (Алмерија) и Немање Стојића (ТСЦ).

Појавио се још један проблем. Још није стигао потребан сертификат за голмана Ракова Владана Ковачевића, који је одбио да заигра за Босну и Херцеговину и прихватио позив Србије.  Уколико потребна папирологија не стигне данас до 12 сати, на Ковачевића неће моћи да се рачуна за уводне двије утакмице квалификација за Европско првенство.

"Орлови" се окупљају у Старој Пазови у понедјељак, а 24. марта угостиће Литванију. Три дана касније гостоваће селекцији Црне Горе.


Глас Српске