Храбри ТСЦ поклекао у Лондону: И трећи српски клуб поражен по идентичном сценарију :: Semberija INFO ::

 

Храбри ТСЦ поклекао у Лондону: И трећи српски клуб поражен по идентичном сценарију


FOTO: TANJUG
Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе, који су први пут икад играли у групној фази неког УЕФА такмичења, изгубили су у првом колу Лиге Европе од енглеског Вест Хема 3:1.

Идентичним резултатом поражена је и Црвена звезда прије два дана од Манчестер ситија, а исту судбину доживио је вечерас и ТСЦ.

Иако је ТСЦ сензационално повео 0:1 против "чекићара", баш као и београдски тим у уторак против "грађана", ни ТСЦ није издржао против вишеструко скупљег и јачег противника, те је на крају поражен на Острву идентичним резултатом попут екипе Барака Бахара.

Шок у Лондону за домаћине вечерас је услиједио након што је Огбона у 47. минуту направио велику грешку, а Петар Станић му украо лопту и погодио за вођство српског представника.

Идентичним резултатом поражена је и Црвена звезда прије два дана од Манчестер ситија, а исту судбину доживио је вечерас и ТСЦ.

Иако је ТСЦ сензационално повео 0:1 против "чекићара", баш као и београдски тим у уторак против "грађана", ни ТСЦ није издржао против вишеструко скупљег и јачег противника, те је на крају поражен на Острву идентичним резултатом попут екипе Барака Бахара.Шок у Лондону за домаћине вечерас је услиједио након што је Огбона у 47. минуту направио велику грешку, а Петар Станић му украо лопту и погодио за вођство српског представника.

​(Независне)