КМФ "РАДНИК": ЗАВРШЕНА ЈЕ СЕЗОНА 2023/24 :: Semberija INFO ::

 

КМФ "РАДНИК": ЗАВРШЕНА ЈЕ СЕЗОНА 2023/24




Завршена је још једна футсал сезона у Бијељини. Можемо рећи историјска, јер су се бијељински футсалери по први пут такмичили на четири фронта. Управа и играчи КМФ "Радник МД Шоп" на почетку сезоне су поставили јасне циљеве за које сада, на крају сезоне бар што се резултата тиче, можемо рећи да су половично остварени.



- Након освојене титуле првака БиХ, дошао је историјски наступ у Лиги шампиона, гдје смо зацртани циљ испунили. У прелиминарној рунди, која је играна у Албанији, наш тим је освојио прво мјесто и пласирао се у главну рунду, која је играна у Чешкој. У веома јакој конкуренцији смо одиграли три изврсне утакмице и показали најбољи футсал, али нисмо могли даље. Послије наступа у елитном европском такмичењу крећу домаћа, а ту играмо на три фронта. 
Пехар Купа Републике Српске је опет завршио у нашим витринама. Након регуларног дијела лигашког такмичења били смо на првом мјесту и тако директно изборили полуфинале плеј офа за првака, у којем смо снаге одмјерили са ГФЦ "Сарајево", те након два пораза завршили такмичење у овој сезони Премијер лиге БиХ. У Купу БиХ смо одиграли неколико изврсних утакмица, требало би споменути побједу у Цазину, гдје смо пред 2500 људи у изврсној футсал представи побиједили екипу МНК "Бубамара" и пласирали се у финале, гдје нас је чекао двомеч против МНК "Херцеговина". Након пораза од 4:3 у Широком Бријегу, све снаге смо усмјерили ка реваншу у нашој дворани, али екипа Херцеговине је била боље, те је освојила трофеј Купа БиХ, а ми им и овом приликом искрено честитамо.
Овом приликом желимо да се захвалимо свима који су у овој сезони били макар мали дио наше приче. Хвала играчима, управи, спонзорима, свима онима који су на било који начин дали подршку нашем клубу. Посебна захвалност иде навијачима и симпатизерима нашег клуба, који су и ове сезоне били наш шести играч и који су наше момке носили до свих добрих резултата у претходној сезони.

Пред нама је вруће љето, а екипа ће сигурно доживјети трансформацију да би дочекали спремно наредну сезону и наставили да радимо оно што најбоље знамо, а то је да редамо побједе и да доносимо радост нашим вјерним навијачима.