СЛИЈЕДИ КАРАТЕ СПЕКТАКЛ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

СЛИЈЕДИ КАРАТЕ СПЕКТАКЛ У БИЈЕЉИНИ


За нешто мање од двадесет дана Бијељина ће бити домаћин седмог по реду Отвореног карате првенства Града Бијељина "ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ 2024". Технички организатор овог међународног такмичења је Карате клуб "УНСУ" уз одобрење и подршку Карате савеза Републике Српске и Карате савеза Босне и Херцеговине.

-Према најавама које имамо већ сада можемо рећи да ћемо у Бијељини поново имати врхунски међународни спортски догађај, који ће окупити око 60 клубова из једанаест европских земаља. У овом тренутку најављени су клубови из: Бугарске, Словачке, Њемачке, Црне Горе, Македоније, Србије, Словеније, Мађарске, Хрватске, Белгије и Босне и Херцеговине. Број клубова и земаља из којих нам исти долазе гарантује такмичарски квалитет турнира, а на нама као организаторима је обавеза да у техничком и организационом дијелу учинимо максимум и тако на адекватан начин одговоримо квалитету учесника. Такмичење ће се одржати на шест борилишта на којима ће за спровођење истог бити ангажовано близу 40 домаћих и страних судија.



Припреме за овај јединствени међународни спортски догађај у нашем граду приводмо крају и трудимо се да као и сваке године до сада организацију подигнемо на још већи ниво. Као организатори наилазимо на подршку привредника из нашег окружења, који нам сваке године својом несебичном помоћи знатно олакшавају припрему и организацију. Значајну подршку организацији турнира тек очекујемо од административне службе Града Бијељна као генералног покровитеља турнира. У обезбјеђењу награда као и претходних година учествоваће генерални спонзор нашег клуба компанија "Лyкос Балкан металс". Очекујемо да Град Бијељину поводом овог спортског догађаја посјети око 2000 људи - такмичара, тренера, службеног особља, родитеља и пратиоца такмичара, те великог броја симпатизера карате спорта. Наша обавеза је да, као домаћини Град Бијељину представимо у најљепшем свијетлу, да сви учесници и посјетиоци буду задоволјни и да са собом понесу најљепше утиске“, стоји у саопштењу за јавност Организационог одбора Међународног турнира „Трофеј Бијељине 2024“.
Семберија инфо