Емотивна порука Тениског савеза БиХ: Каћа се херојски борила :: Semberija INFO ::

 

Емотивна порука Тениског савеза БиХ: Каћа се херојски борила




Тениски савез БиХ емотивном поруком опростио се од Бањалучанке Катарине Тривић која је преминула у 21. години, након дуге борбе са тешком болешћу.

"У петак 24.05.2024.године стигла је тужна вијест, да нас је напустила млада Бањалучанка Катарина Тривић. Катарина Тривић је вишегодишња јуниорска репрезентативка и првакиња Босне и Херцеговине у тенису.

Каћа је неколико година заредом била најбоља јуниорка Босне и Херцеговине у тенису, те је наступала као јуниорска репрезентативка БиХ на екипним и појединачним првенствима Еуропе.

Катарина је у 18 години живота сазнала да болује од леукемије. Херојском борбом против опаке болешћу, Каћа се борила неколико година. У тим годинама своје борбе Каћа је бодрила и друге људе који су се такођер борили на исти или на сличан начин са болешћу.

Наше Катарине ћемо се сјећати по ведром духу, те осмијеху који је увијек имала и у лијепим и у тешким тренуцима свога живота.

Овим путем Тениски савез Босне и Херцеговине упућује искрено саучешће породици, пријатељима и свима који су познавали Катарину Тривић, било из спортске или неке друге сфере живота“, саопштио је ТСБиХ.


​Извор: Независне новине