POKRET ZA BIJELjINU: U SUSRET VASKRSU OBRADOVALI GRAĐANE :: Semberija INFO ::

 

POKRET ZA BIJELjINU: U SUSRET VASKRSU OBRADOVALI GRAĐANE


Povodom predstojećih vaskršnjih praznika, članovi i simpatizeri Pokreta za Bijeljinu su danas, na Zelenoj pijaci u Bijeljini dijelili građanima vaskršnje paketiće.



- Odlučili smo se za ovakav nastup jer želimo na Veliki petak, koji u hrišćanstvu ima najtužniji sadržaj jer je tada razapet Isus Hrist, i koji najavljuje dolazak Vaskrsa, da podijelimo nadu i radost Vaskrsa sa našim građanima putem ovih simboličnih poklona. Članovi Pokreta za Bijeljinu dijele sa našim građanima i dobro i zlo i ovim činom želimo poručiti da ćemo biti uz njih bez obzira bio to praznik ili radni dan, padala kiša ili sijalo sunce, mi ćemo biti tu da pokažemo da smo snaga koja želi dobro Bijeljini“, rekao je Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu.



Predsjednica Aktiva žena Pokreta za Bijeljinu, Tatjana Blagojević naglasila je da su ovakve akcije prilika da građani ostvare neposredan kontakt sa predstavnicima Pokreta kako bi imali priliku da se njihovi prijedlozi i inicijative čuju u gradskom parlamentu.

- Ovo je jedinstvena prilika da se čuje i glas građana. Mi smo tu da čujemo probleme sa kojima se oni susreću i da putem naših predstavnika u organima vlasti utičemo na rješavanje tih problema“, konstatovala je Tatjana Blagojević.