Vaskršnja čestitka gradonačelnika Ljubiše Petrovića :: Semberija INFO ::

 

Vaskršnja čestitka gradonačelnika Ljubiše Petrovića


Povodom predstojećeg Vaskrsa, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović uputio je prazničnu čestitku u kojoj se ističe:

Povodom Vaskrsa, sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve upućujem srdačne čestitke uz pozdrav – HRISTOS VASKRSE!

Dan Hristovog vaskrsenja, koji predstavlja najveću nadu u pobjedu života nad smrću i simboliše novi početak, daje nam dodatnu snagu da istrajemo u borbi za bolji svijet, pogotovo u vrijeme kada se savremeni čovjek suočava sa brojnim izazovima. Neka nas Hristova žrtva i vaskrsenje, u ove svete dane, više nego obično podsjete i opomenu na sve u šta vjerujemo i, u skladu s tim, treba da radimo, a svjetlost Vaskrsa obasja naše crkve, domove, škole, gradove i sela.

Slaveći Hristovu pobjedu i dijeleći radost koju je donio svijetu i ljudima, na najbolji način zahvalićemo Božijem Sinu za žrtvu koju je podnio za naše spasenje i pokazati da vjerujemo u vaskrsenje i sve čemu nas uči Spasitelj.

U vjeri da naša lokalna zajednica i svi koji živimo u Semberiji možemo biti primjer pobjede istinskih vrijednosti i saradnje sa svim ljudima dobre volje, pozdravljam Vas najljepšim pozdravom:


HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE!


GRADONAČELNIK
Ljubiša Petrović