Krugovi prijateljstva :: Semberija INFO ::

 

Krugovi prijateljstva


Povodom Evropske sedmice mobilnosti, JU Vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina, kao i prethodnih godina i ove aktivno učestvuje u obilježavanju, organizovanjem nizom aktivnosti.



Današnja aktivnost pod nazivom „Krugovi drugarstva“, okupila je mališane koji borave u objektu „Mali princ“ koji su pokazali  svoja umijeća na poligonu sa raznim preprekama koje su osmislili njihovi vaspitači.



-Vaspitači su i ove godine odlučili da zajedno sa djecom podignu svijest koliko je kretanje za djecu zdravo, te  da koriste alternativna prevozna sredstva, kao što su bicikli, trotineti i sve ono što pomaže djeci da  rastu i pravilno se razvijaju. Naši vaspitače se svake godine zaista potrude da za mališane pripreme što raznovrsnije aktivnosti kako bi njima to bilo zanimljivivo. Ovaj način igre mališani vrlo rado prihvataju, jer mnogo vole igre na otvorenom, takmičarske, kao štafetne igre“, istakla je Maja Perdan Ilić, pedagog u Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina.



Evropska sedmica mobilnosti, osim u objektu „Mali princ“, biće obilježena u svim objektima ovog vrtića. Sutra, odnosno u srijedu, u objektu „Radost“ realizovaće se aktivnost „Živi zdravo, vozi zdravo i u Radost dođi pravo“, za 21. septembar planirana je aktivnost „Sigurnom vožnjom stižemo do cilja“ u objektu „Đurđevak“, a u petak, 22. septembra u objektu „Plavi Čuperak“, realizovaće se aktivnost „Na točkovima sa drugovima“.

Semberija info