BIJELjINSKO PORODILIŠTE DOBILO NOVU OPREMU :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINSKO PORODILIŠTE DOBILO NOVU OPREMU


Porodilište JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ iz Bijeljine od danas je bogatije za novu medicinsku opremu koju je bijeljinska bolnica dobila u okviru humanitarne akcije „S ljubavlju hrabrim srcima“.

-Zahvalnost za danas uručenu opremu izražavamo najprije predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koji je prije 13 godina pokrenuo ovu humanitarnu akciju a koju je poslije njega naslijedila i Željka Cvijanović. Zahvalnost izražavamo i svim građanima koji su uzeli učešće u akciji „S ljubavlju hrabrim srcima“ i omogućili da brojne zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj dobiju novu medicinsku opremu i tako na djelu pokažu da zajedno možemo realizovati mnogo dobrih projekata“, izjavio je prof. dr Zlatko Maksimović, direktor Bolnice „Sveti Vračevi“.



Prim. dr Snežana Perić-Simić, šefica pedijatrijskog i neonatološkog odjeljenja bijeljinske bolnice izjavila je da bolnica već raspolaže sa svom danas uručenom opremom (transportni inkubator, intrahospitalna kolica sa krevetićima za transport novorođenčadi, pulsne oksimetre...) ali da će i nova oprema biti iskorištena na najbolji način u svrhu zaštite zdravlja novorođenčadi.

(Semberija info)