Održan sastanak Izvršnog odbora RSS, pristupila tri nova člana :: Semberija INFO ::

 

Održan sastanak Izvršnog odbora RSS, pristupila tri nova člana


U Bijeljini je sinoć održan sastanak Izvršnog odbora Republičke stranke Srpske /RSS/ na kojem su u članstvo ovog radnog tijela izabrani Tatjana Kerović, dr Igor Popović i Ilija Borković, a Predsjedništvo RSS je nakon dobrodošlice navedenim članovima izrazilo zadovoljstvo što stranka iz dana u dan postaje bogatija za kvalitetne, profesionalno ostvarene i dokazane ljude.
 
- Održali smo veoma konstruktivan sastanak na kojem smo potvrdili programske ciljeve za 2024. godinu. RSS je sve snažniji politički subjekt u Bijeljini i Semberiji, a postajemo prisutni i u sve većem broju opština i gradova Republike Srpske. Večerašnji prijem tri nova člana u Izvršni odbor dokazuje da su građani Bijeljine u našem djelovanju vidjeli iskrenost, odlučnost i znanje kako da popravljamo ambijent lokalne zajednice – saopšteno je iz Republičke stranke Srpske.
 
Sjedište Republičke stranke Srpske, koju je osnovao poznati privrednik i humanista Slavenko Ristić, nalazi se u Bijeljini, a stranka je u kratkom vremenskom periodu formirala gradske i opštinske odbore i u Bratuncu, Brčkom, Palama, Zvorniku, Ugljeviku, Loparama i Vlasenici.