Mladi inženjeri rudarstva iz Ugljevika pristupili Republičkoj stranci Srpske :: Semberija INFO ::

 

Mladi inženjeri rudarstva iz Ugljevika pristupili Republičkoj stranci Srpske


Mladi inženjeri rudarstva iz Ugljevika Jovo Tomić i Perica Torlaković pristupili su Republičkoj stranci Srpske, čime je Opštinski odbor RSS Ugljevik postao bogatiji za obrazovane i profesionalno ostvarene članove čije će znanje i ideje doprinijeti političkom djelovanju RSS i razvoju lokalne zajednice u kojoj žive.
 
Jovo Tomić je rođen u Ugljeviku 1991. godine, oženjen je i otac jednog djeteta, a osnovne studije Rudarstva završio je na Rudarsko geološko građevinskom fakultetu u Tuzli. Zaposlen je u RiTe Ugljevik.


 
- Ovo mi je prvo učlanjenje u neku političku partiju, a za RSS sam se odlučio jer sam u toj stranci prepoznao Slavenka Ristića, uspješnog privrednika koji može da doprinese boljoj situaciji u cijeloj Republici Srpskoj. U lokalnoj zajednici bih promijenio politiku ličnih interesa, koja se stavlja ispred interesa građana. Poručio bih mladima da se pridruže RSS i da svi zajedno stvorimo bolje uslove za život u Ugljeviku – naveo je Tomić.
 
Perica Torlaković rođen je 1992. godine, a nakon osnovne i srednje škole u Ugljeviku, odlazi na akademske studije u Beograd, gdje upisuje Rudarsko-geološki fakultet, smjer Površinska eksploatacija ležišta mineralnih sirovina.


 
- Ja sam master inženjer rudarstva, a godine 2019. stupio sam u radni odnos u RiTe Ugljevik. Porodičan sam, oženjen čovjek i moje uključivanje u politiku ima za cilj da napravimo ozbiljnu strategiju razvoja Ugljevika. Za članstvo u Republičkoj stranci Srpske sam se odlučio jer ova politička organizacija pruža šansu mladim i obrazovanim ljudima - rekao je Torlaković.
 
Dobrodošlicu mladim inženjerima iz Ugljevika poželio je pravni savjetnik Opštinskog odbora Ugljevik Republičke stranke Srpske Vojin Zejak, koji je rekao da je budućnost Ugljevika i Republike Srpske upravo u mladim i obrazovanim ljudima.


 
Povjerenik Opštinskog odbora Ugljevik Republičke stranke Srpske Miko Jović pozvao je sve Ugljevičane koji su saglasni sa vizijom privrednika i humaniste Slavenka Ristića i RSS, da se pridruže Odboru u Ugljeviku i postanu članovi nesumnjivo najozbiljnije i najperspektivnije stranke na području Semberije i Majevice.


 
Zainteresovani mogu da dobiju sve informacije u vezi sa učlanjenjem u Republičku stranku Srpske /Odbor u Ugljeviku/ na broj telefona 065/512-944, dok je kontakt broj centrale u Bijeljini 055/410-449.
 
Informacije o RSS Ugljevik možete potražiti i na Fejsbuk stranici „Republička stranka Srpske OO Ugljevik“, a pristupnice se mogu popuniti i on-lajn tako što ćete u Gugl pretraživač ukucati „rssrpske.ba/pristupnica“.