PU Bijeljina: Zaplijenjeno 270 stabljika indijske konoplje :: Semberija INFO ::

 

PU Bijeljina: Zaplijenjeno 270 stabljika indijske konoplje


Na području Bijeljine pronađeno je 270 stabljika indijske konoplje i uhapšene su dvije osobe, saopštio je na danas održanoj vandrednoj konferenciji za novinare,  načelnik Policijske uprave Bijeljina Stjepan Terzić.



-Pripadnici Policijske uprave Bijeljina u saradnji  sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministrastva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, juče su izveli akciju na području grada,te su izveli pretrese na tri  lokacije.Tokom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta labaratorija za uzgoj indijske konoplje,  iz koje je izuzeto 270 stabljika indijske konoplje, kao i pripadajuća oprema (grijalice, klima uređaji, termometri, specijalne lampe, ventilatori, vještačko gnojivo, filteri i druga elektro oprema), jedna puška, mobilni telefoni i drugi predmeti, koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem  krivičnih dijela”, naveo je Terzić.



Po naredbi postupajućeg tužioca, slobode su lišeni B.D. i A.A. iz Bijeljine, koji će danas biti predate predmetnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva, na dalje postupanje.

(Semberija info)