MARKO VLAČIĆ, odbornički kandidat Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Bijeljina: Treba dati priliku mladim i obrazovanim :: Semberija INFO ::

 

MARKO VLAČIĆ, odbornički kandidat Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Bijeljina: Treba dati priliku mladim i obrazovanim


Rođen 18. septembra 1988. godine u Sarajevu. Osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, a nakon toga i Fakultet poslovne ekonomije, takođe u Bijeljini. Diplomirao je 2015. godine i odmah nakon zavšenog fakultetskog obrazovanja, zaposlio se u „Dunav osiguranju“ gdje radi i danas.



Sa  ponosom je rekao da je jedan od rijetkih koji je opstao u ovom poslu. Veliki je ljubitelj sporta. Aktivno se bavi fudbalom od svoje sedme godine. Učesnik je brojnih sportskih dešavanja, kao i humanitarnih akcija. Mladost sama po sebi nosi određenu energiju, koju treba koristiti na najbolji način i onda uspjeh ne može izostati. To je cilj za koji se Marko zalaže u svojoj kandidaturi za odbornika.

Smatra da već dugo gledamo i slušamo iste ljude i da treba dati priliku mladim i obrazovanim ljudima da preuzmu inicijativu i da pokažu da mogu podići grad, ali i državu na noge. Takođe, želi da se proces podmlađivanja političke scene prenese i na sve buduće generacije. Vjeruje da je to moguće postići i da je to ispravan put kojim će koračati tokom cijele svoje političke karijere.

Semberija info