Kandidati SDS Mićo Mićić za odbornike u posjeti naselju u Amajlijama: Neophodna šira društvena briga za socijalno ugrožene :: Semberija INFO ::

 

Kandidati SDS Mićo Mićić za odbornike u posjeti naselju u Amajlijama: Neophodna šira društvena briga za socijalno ugrožene


Kandidati  SDS Mićo Mićić za odbornike u Gradskoj skupštini na predstojećim lokalnim izborima, Dragan Joković i Željka Grujičić posjetili su danas socijalno ugrožene porodice koje žive u novoizgrađenim stambenim objektima u Amajlijama.

Dragan Joković, kandidat za odbornika, kaže da su saslušali potrebe porodica koje žive u ovom naselju, te da su za njih pripremili i simboličnu pomoć.



“Ovdje je Gradska uprava, uz saradnju sa Vladom RS, izgradila moderne stambene objekte i neophodnu infrastrukturu. Otpočela je i izgradnja Doma kulture koji će uskoro biti završen i služiće za zadovoljenje kulturnih potreba ovih ljudi. Naša je obaveza da brinemo o socijalno ugroženim i starijim osobama koje su u stanju socijalne potrebe. U ovom vremenu nije važno osigurati ljudima samo krov nad glavom, već im treba obezbijediti i kvalitet života. Ovi ljudi imaju neriješen problem javnog gradskog prevoza, te ćemo u narednom periodu pokušati zajedno riješiti i taj problem. Prevoznici se vode eknomskim kriterijima, ali ćemo nastojati da im u tom pogledu pomognemo”, izjavio je Dragan Joković.

Željka Grujičić, kandidat SDS Mićo Mićić za odbornika izjavila je da je radno angažovana na rješavanju problema boračke populacije i socijalno ugroženih, te da sinergija lokalne i republičke vlasti može biti od velike koristi za ovu populaciju.

“Nadam se da će se povećati izdvajanja za ovu populaciju u narednom periodu. Ovo naselje će uskoro dobiti dom kulture. Stalno nam se obraćaju za jednokratnu novčanu pomoć. Mi ćemo im i nakon izbora biti na usluzi i rješavaćemo njihove problem”, izjavila je Željka Grujičić.

Semberija info - Lj.Ljubojević
​Foto - B.Milošević