ŽENE SNSD NASTAVLjAJU HUMANU MISIJU :: Semberija INFO ::

 

ŽENE SNSD NASTAVLjAJU HUMANU MISIJU


Aktiv žena SNSD Bijeljina, nastavlja humanu misiju po Semberiji, tako da su u srijedu kandidatkinje sa odborničke liste posjetile OŠ „Stevan Nemanja“ u Gornjem Dragaljevcu i donirale didaktička sredstva za najmlađe osnovce.Inicijativa je potekla od profesorice Željke Doknić koja je zaposlena u ovoj školi i koja je kandidat za odbornika SNSD.

- “Ovdje su dobra djeca i potrebno je da im obezbijedimo adekvatne uslove za učenje, tako da smo donirale didaktička sredstva, što će podići kvalitet izvođenja nastave. Ovo nije prvi put da su žene SNSD posjetile našu školu i ta saradnja će biti nastavljena i u narednom periodu“, istakla je Doknićeva.

Odbornički kandidat Vanja Kusmuk Orbović je poručila da je ova posjeta školi u Dragaljevcu, dokaz da su žene iz Aktiva SNSD-a društveno odgovorne, dok je Tanja Bošnjaković predsjednica bijeljinskog Aktiva žena, podsjetila da žene imaju puno sluha za pozitivne inicijative i da će i dalje podržavati škole, posebno na seoskom području.



U ime OŠ „Stevan Nemanja“, zahvalnost Aktivu žena SNSD-a, izrazio je pomoćnik direktora Đoko Aničić, koji je ukazao na dobru saradnju u stvaranju adekvatnih uslova za izvođenje nastave.