Trebinjac napao članove porodice pa ugrizao policajca :: Semberija INFO ::

 

Trebinjac napao članove porodice pa ugrizao policajca


TREBINjE - Trebinjac M.K. koji je uhapšen zbog sumnje da je napao članove svoje porodice ugrizao je policajca tokom sprovođenja u policijsku stanicu, potvrđeno je u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je poznat po krivičnim djelima.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Trebinje napad se dogodio juče, a osumnjičenom M.K. na teret stavljaju krivična djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici te sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

- Policijska stanica Trebinje je  juče oko 15.30 časova, zaprimila prijavu da lice M.K. u porodičnoj kući fizički napada, vrijeđa i upućuje prijetnje po život i tijelo članovima svoje porodice. Policijski slubenici su izašli na lice mjesta i lišili slobode izvršioca. Prilikom sprovođenja u službene prostorije  lice M.K.  je ujelo policijskog službenika i tom prilikom mu je nanijelo tjelesne povrede - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je izvršenim pretresom osumnjičenog pronađeno 11 grama zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu. zbog čega mu je izdat prekršajni nalog na osnovu Zakona o proizvodnji i prometu opojnh droga Republike Srpske.


Glas Srpske