Fotografija s Bajdenovog rođendana postala hit: "Toliko si star da ti na torti gori logorska vatra" :: Semberija INFO ::

 

Fotografija s Bajdenovog rođendana postala hit: "Toliko si star da ti na torti gori logorska vatra"


Izvor: Glas Srpske

​Američki predsjednik Džo Bajden nedavno je proslavio 81. rođendan, a fotografija na kojoj pozira s tortom postala je predmet brojnih šala i mimova na društvenim mrežama.

Naime, Bajden je nasmijan pozirao uz rođendansku tortu na kojoj je bila upaljena 81 svjećica.

S obzirom na to da ih je bilo tako puno na maloj površini, svjećice su se spojile u veliki plamen, a američki predsjednik se i sam našalio na taj račun.

"Hvala svima na rođendanskim željama. "Ko god se odlučio našaliti s njegovim godinama treba dobiti povišicu", "Dajte njegovom asistentu za društvene mreže povišicu", "Ova torta izgleda kao njegova finalna destinacija", "To je olimpijska baklja", "Toliko si star da ti na torti gori logorska vatra", neki su od komentara, a reakcije su se pojavile i na X-u.ljama. Ispostavilo se da vam na 146. rođendan ponestaje mjesta za svijeće", napisao je u opisu, a pratioci su se brzo nadovezali u komentarima, prenose Nezavisne.

Inače, Bajden je već najstariji predsjednik u američkoj povijesti, a osvoji li drugi mandat, što bi on želio, imaće 86 godina kada napusti Bijelu kuću.