U Budvi uhapšena tri lica zbog droge :: Semberija INFO ::

 

U Budvi uhapšena tri lica zbog droge


Tri osobe iz Budve uhapšene su danas u okviru akcije kodnog naziva "Maslina", usmjerene na otkrivanje i suzbijanje ulične prodaje narkotika, a sumnja se da je oduzeta droga bila namijenjena uličnoj distribuciji, te da novac potiče od te nelegalne aktivnosti.

Policija je u pretresima oduzela oko 54 grama kokaina, oko 5,2 kilograma marihuane i oko 130 grama amfetamina, četiri vozila, dva motocikla, pet mobilnih telefona, jedan tablet, dva pametna sata, sedam vaga za precizno mjerenje, uređaj za brojanje novčanica i oko 7,5 hiljada evra i 300 dolara, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

- Uhapšeni su S.C. /31/, P.A. /27/ i L.A. /28/ zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - navodi se u saopštenju.

Akciju su realizovali službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva i Posebne jedinice policije, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici.

U saopštenju se dodaje da je policija u prethodnom periodu protiv L.A. već podnijela krivičnu prijavu zbog istog krivičnog djela, kada je kod njega u vozilu pronađeno oko 700 grama marihuane, manji iznos novca, tablete ekstazija, vaga za precizno mjerenje, mobilni telefon i gotovo hiljadu evra.

​(RTRS)