Užas u Obrenovcu: Djevojku držao kao roba i tukao čime je stigao :: Semberija INFO ::

 

Užas u Obrenovcu: Djevojku držao kao roba i tukao čime je stigao


OBRENOVAC - Policija u Obrenovcu uhapsila je N.G. (41) iz Bariča, zbog sumnje da je djevojku (36) držao zatvorenu u svojoj kući i da joj je tom prilikom nanio teške tjelesne povrede opasne po život, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

On je osumnjičen za krivična djela protivpravno lišavanje slobode i teška tjelesna povreda. Kako se sumnja on je devojku držao zatvorenu u kući od 24. do 28. avgusta.

Kako prenose beogradski mediji muškarac i nesrećna djevojka upoznali su se putem Fejsbuka, navodi se nezvanično. Kako piše Telegraf, ona je došla kod njega i tada je počeo horor. Nasilnik ju je zaključao u svojoj kući, držao kao roba i nad njom se iživljavao četiri dana. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće, bukvalno čime je stigao, svašta joj je radio.

Poslije četiri dana ona je uspjela da pobjegne i vrati se u Beograd kod majke koja ju je nagovorila da ode kod ljekaru. Pretučena djevojka je hitno operisana. Izvađena joj je slezena, nanijete su joj teške tjelesne povrede i “život joj visi o koncu”.

- Tukao je maltretirao na sve moguće načine. Veštačenjem treba da se utvrdi čime sve joj je naneo povrede opasne po život. Da je majka nije naterala da ide kod lekara, ko zna, možda bi devojka preminula. Ona je imala krvarenja svuda, urađena joj je hitna operacija koja je dugo trajala. Slezina joj je izvađena i pitanje je u kom stanju će biti generalno. Sve što joj je uradio bilo je jako svirepo - rečeno je za Telegraf.

Ona je i dalje u bolnici. Slučaj je prijavljen 1. septembra. N. G. je poznat policiji, odnosno, ima dosije. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.


​Glas Srpske