MLADI PANTERI OSVOJILI 23 MEDALjE :: Semberija INFO ::

 

MLADI PANTERI OSVOJILI 23 MEDALjE


Zvornik je prvog aprila bio balkanski centar džudoa. Tog dana se naime, održavao 5. Međunarodni turnir "Trofej Zvornika 2023". Turnir je okupio preko 500 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i naše zemlje.

Neizostavno je bilo učešće Džudo kluba „Panter“ iz Bijeljine, kluba koji je ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu dokazao da se radi o jednoj od najkvalitetnijih škola džudoa ne samo u BiH nego i mnogo šire.



Takav renome su potvrdili i u Zvorniku osvojivši sedam zlatnih, sedam srebrnih i devet bronzanih medalja u pojedinačnoj konkurenciji. Sa druge strane, u ekipnoj konkurenciji stariji pioniri Pantera su izborili nagradu za najbolju ekipu.



Zlatne medalje su osvojili: Matej Stojanović, Mila Đurić, Maksim Petrović, Vasilije Hržić, Nikola Nešković, Mila Đurić i Goran Đurić dok su se srebrnim odličjima okitili: Dušan Krunić, Jovana Stanišić, Dijana Stanišić, Matej Stojanović, Milica Hržić, Anđela Marković i Đurađ Antić. Bronzane medalje su osvojili: Šljokić Đorđe, Šljokić Stefan, Zdravko Ljubinković, Dušan Stojić, Nikola Matić, Lana Stojanović, Sara Stanišić, Sara Stojanović i Luka Lučić.