Euforija na Srpska openu, kreće Đoković :: Semberija INFO ::

 

Euforija na Srpska openu, kreće Đoković


BANjALUKA - Na turniru "Srpska open" danas počinje prava euforija pošto bi najbolji teniser svijeta Novak Đoković trebao odigrati svoj prvi meč sa francuskim igračem Lukom Van Ašom.

Đoković na centralni teren neće izaći prije 15.00 časova, jer su prije njega zakazana dva duela, najavili su organizatori.

Za 11.00 časova najavljen je duel srpskog igrača Lasla Đerea protiv Hrvata Borne Ćorića.

Duel između Hamada Međedovića iz Srbije i Gregora Barere koji je juče prekinut zbog kiše biće nastavljen ne prije 12.30 časova. Meč je prekinut na početku drugog seta, a prvi set osvojio je Barer rezultatom 7:6.

Planirano je da danas bude nastavljen i susret između Huana Pabla Variljasa iz Perua i Huga Gastona iz Francuske, koji je prekinut zbog kiše.

Za danas su najavljeni i mečevi između Gaela Monfisa i Čeha Jiržija Lehečke, kao i tenisera iz BiH Damira Džumhura i Britanca Lijama Broudia koji juče zbog kiše nisu ni započeti.

Australijanac Aleksej Popirin igraće danas protiv slovačkog tenisera Alekse Molčana.

Za danas je najavljeno i šest dublova.

Turnir "Srpska open" iz serije 250 igra se do 23. aprila za kada je predviđeno finale na novoizgrađenom centralnom terenu teniskog kompleksa u parku "Mladen Stojanović".


Glas Srpske