​NEDJELjA JE VRIJEME ZA BICIKLE :: Semberija INFO ::

 

​NEDJELjA JE VRIJEME ZA BICIKLE



Bijeljina će 13. avgusta biti domaćin 10. trke Dunav kupa 2023. Nakon što je prošle godine Biciklistički klub „BN cycling team“ po prvi put u Bijeljini organizovao jedan ovako značajan sportski događaj dobili su brojne pohvale za organizaciju trke od biciklista iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.



Bijeljinska etapa Dunav kupa 2023 i ove će se godine voziti na starom mjestu, Industrijskoj zoni 2 (Ulica Stafana Dečanskog, preko puta ATC-a) koja pruža skoro idealne uslove za jednu biciklističku trku. Kružna staza je duga 2.08 kilometara a odrasli će voziti ukupno 52 kilometra.



Pored zvaničnog dijela trke, BK „BN cycling team“  je rezervisao poseban termin za najmlađe bicikliste. Naime, prije glavne trke održaće se revijalna trka za najmlađe koja ima za cilj popularizaciju biciklizma među djecom. 

- Prijavite se i dođite da se družimo. Na jedan sat ostavite telefone, kompjutere, igrice... i dođite da uživamo u vožnji bicikala. I naravno, pozovite drugare“, stoji u pozivu organizatora, Biciklističkog kluba „BN cycling team“  iz Bijeljine.