Tadić: Znali smo da smo bolji i jači, zasluženo smo pobijedili :: Semberija INFO ::

 

Tadić: Znali smo da smo bolji i jači, zasluženo smo pobijedili


Фото - Танјуг
Izvor: Tanjug / Glas Srpske

BEOGRAD- Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je da je njegov tim pokazao zajedništvo i da je zasluženo pobijedio Crnu Goru u kvalifikacijama za EP 2024.

Srbija je sinoć u Beogradu pobijedila Crnu Goru rezultatom 3:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024.

Litvanija i Mađarska su odigrale 2:2. Mađarska je prva na tabeli sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam bodova.

-Ova grupa momaka je pokazala da može i da ima „onu stvar”, a to je nekad najbitnije. Znali smo da smo jači i bolji. Bili smo strpljivi i kao što sam rekao bili smo tim i zasluženo slavili - rekao je Tadić poslije meča za TV Arena sport.

Srbiji je za plasman na EP dovoljan bod u posljednjem meču kvalifikacija za EP 2024. sa Bugarskom, koji je na programu 19. novembra.

-Svaki gol mi je bitan, nebitan je protivnik, svaka utakmica i gol imaju težinu. Presrećan sam. Ništa nije gotovo, slavimo večeras, ali ostajemo mirni. Imali smo veliki pritisak pred ovaj ciklus. Odigrali smo sjajnu utakmicu, dominirali i zasluženo slavili - rekao je za TV Arena sport Aleksandar Mitrović, koji je postigao dva gola na meču sa Crnom Gorom.