KARATE SAVEZ BiH: GORAN IVKOVIĆ JE SELEKTOR ŽENSKE U21 REPREZENTACIJE BiH :: Semberija INFO ::

 

KARATE SAVEZ BiH: GORAN IVKOVIĆ JE SELEKTOR ŽENSKE U21 REPREZENTACIJE BiH


Izvor: Semberija info

Na sjednici Upravnog odbora Karate saveza Bosne i Hercegovine održanoj protekle sedmice u Sarajevu trener Karate kluba "UNSU" iz Bijeljine, Goran Ivković imenovan je za selektora ženske U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Ivković je na pomenuto mjesto imenovan na prijedlog Upravnog odbora Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (RKS BMSiP) i Karate saveza Republike Srpske. Najbolje preporuke su ipak bili sjajni rezultati koje Goran Ivković ostvaruje godinama unazad kao trener u Karate klubu "UNSU" iz Bijeljine.


 
- Ne mogu reći da nisam imao za cilj da jednog dana dobijem ovakvu priliku jer ista predstavlja krunu trenerskog rada, a pored toga predstavlja i veliki izazov. Počastvovan sam zaista, privilegovan i zahvalan članovima UO KS BiH na ukazanom povjerenju i imenovanju. Zahvalnost takođe dugujem članovima Upravnih odbora Karate saveza BMSiP i Republike Srpske jer su me predložili i podržali. Ovo imenovanje smatram krunom mog dosadašnjeg trenerskog rada i bit će mi čast i privilegija predvoditi žensku U21 reprezentaciju BiH. Naravno da će biti i velika obaveza da dam svoj maksimum i opravdam povjerenje koje mi je ukazano“, rekao je Goran Ivković za „Semberija INFO“.