Drugi "Soccer kamp 2024." na Jahorini :: Semberija INFO ::

 

Drugi "Soccer kamp 2024." na Jahorini


Škola fudbala "Soccer kids Bijeljina" organizuje drugi dječiji „Soccer Kamp 2024.“ koji se održava u periodu od 1. do 7. jula na olimpijskoj ljepotici Jahorini.
 
Kamp obuhvata sedmodnevne pripreme za djevojčice i dječake uzrasta od 6 do 15 godina. 
Sa polaznicima kampa radiće 4 profesionalna trenera: Biljana Petrović, Rajko Đorđić, koji posjeduju UEFA B licencu, Predrag Đurić, profesor fizičkog vaspitanja i Goran Jandrić, bivši profesionalni fudbaler. Pored trenera na kampu sa polaznicima  biće i doktor Bojan Kenjić, koji je zadužen za zdravlje djece i održavanje edukativnih predavanja. 


 
"Sa velikim zadovoljstvom želim da najavim drugi "Soccer kamp 2024." koji naša škola organizuje i ovog ljeta na Jahorini. Prošlogodišnji kamp je pokazao da smo kao škola stasali i izrasli u jednu veliku organizaciju, koja ima znanje i kapacitete da organizuje jedan ovakav događaj." - kaže Biljana Petrović, koordinator drugog "Soccer kampa 2024."
 
Kada pričamo o kampu i prednostima koji on sa sobom nosi, nemoguće je a da se ne pomene jedna od glavnih, a to je razvoj timskog duha. Kamp za djecu ima višestruku korist, od tjelesnog razvoja i takmičarskog naboja, pa sve do pronalaženja talenata. Timski duh zauzima posebno mjesto, jer uči djecu zajedništvu, otvara im vrata svijeta u kojem sport i drugarstvo idu ruku pod ruku, te na taj način donosi drugarstva koja traju čitav život. 
 
"Ovogodišnji fudbalski kamp je zamišljen tako da okupi veći broj klubova, akademija i škola fudbala. Pored prisustva naših trenera, uključićemo i veći broj drugih trenera, skaute i sportske radnike. Naša vrata su otvorena za svu djecu koja žele pravilan, kvalitetan i stručan rad, ali pored toga i dobru zabavu koja će dati pozitivnu energiju na terenu. Treninzi će se održavati dva puta dnevno, a zakazane su i tri prijateljske utakmice. Organizovani izleti, obilazak znamenitosti grada Sarajeva, Vrela Bosne, planine Trebević, vožnja žičarom, druženje, posjeta adrenalin parku je sve ono što očekuje učesnike kampa."- izjavila je Petrovićeva.


 
Petrovićeva još naglašava: "Tokom boravka na kampu djeca će imati korigovanu  ishranu, što je izuzetno važno, kako bi mladi fudbaleri naučili zdravo da se hrane, odnosno da unose kvalitetno "gorivo" u svoj organizam. Korištenje mobilnih telefona biće dozvoljeno samo za javljanje roditeljima u propisano vrijeme." 
 
Trudimo se da naša ozbiljnost prema poslu bude svake godine što kvalitetnija, tako da ŠTA ČEKATE - SOCCER KAMP JE VIŠE OD SPORTA, VIDIMO SE!!!
 
Za sve dodatne informacije možete da kontaktirate koordinatora kampa:
Biljana Petrović  +387/65-680-740.