ELEKTROPRIVREDA SRPSKE OBRADOVALA FENIX ZA DESETI ROĐENDAN :: Semberija INFO ::

 

ELEKTROPRIVREDA SRPSKE OBRADOVALA FENIX ZA DESETI ROĐENDAN


Košarkaški klub "Fenix Basket" iz Bijeljine uskoro  proslavlja svoj deseti rođendan. Od oktobra 2013. godine, preko 3.000 djevojčica i dječaka je svoje prve košarkaške korake napravilo u KK "Fenix Basket".

Za deseti rođendan stigao je poklon od Elektroprivrede Republike Srpske. Kako su rekli iz Fenix-a do sad najvredniji poklon za članove kluba.



-"Elektroprivreda Republike Srpske“ obradovala nas je ugovorom koji će biti od velikog značaja za 150 djevojčica i dječaka kao i desetoro djece sa poteškoćama u razvoju koji treniraju u našem klubu“, rekao je predsjednik kluba Branimir Đokić dodavši još da liga mlađih kategorija upravo počinje, a ugovor sa Elektroprivredom i finansijska sredstva koja su doznačena služiće za putovanja, organizaciju utakmica, kupovinu opreme kao i igranje prijateljskih utakmica za škole košarke.

-Što se tiče finansiranja, klupske troškove servisiramo uz pomoć podrške Gradske uprave Grada Bijeljina te putem uplata članarina i donacija privrednika kojima se ovim putem srdačno zahvaljujemo. Potpisivanje ugovora sa Elektroprivredom Republike Srpske najviše koristi imaće naši članovi i treneri koji će imati bolje uslove za treninge, organizaciju putovanja za utakmice i turnire, kupovinu sportskih rekvizita kao i opreme za trening i utakmice", rekao je Đokić.


 
Elektroprivreda Republike Srpske je organizovana kao Mješoviti Holding “Elektroprivreda” Republike Srpske akcionarsko društvo Trebinje. MH Elektroprivredu Republike Srpske čine 11 zavisnih preduzeća i matično preduzeće koje permanentno kontroliše, odnosno prati i ocjenjuje uspješnost poslovanja svih zavisnih preduzeća. MH ERS u svom sastavu ima pet preduzeća koja se bave proizvodnjom električne energije. MH ERS u svom sastavu ima i pet preduzeća za distribuciju električne energije. Takođe, u sastavu MH ERS je i ZP Istraživačko razvojni centar elektroenergetike IRCE a.d. koji se bavi istraživanjem, ispitivanjem i razvojem elektroenergetske opreme.