JOŠ MEDALjA ZA AK "ATLETIK" NA PRVENSTVU RS :: Semberija INFO ::

 

JOŠ MEDALjA ZA AK "ATLETIK" NA PRVENSTVU RS



U organizaciji AK "Glasinac" juče je na Sokocu održano Pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u atletici za mlađe juniore. 

- Kao  što smo i navikli i ovaj put se naši atletičari kući vraćaju sa medaljama i titulama. Medalje nismo još izbrojali ali znamo da ih je mnogo više nego prošle sezone. Ponosni imamo razloga da budemo - izborili smo se da budemo najtrofejniji klub u ovom dijelu Republike Srpske. Čestike od cijelog stručnog tima idu za najbolje takmičare“, stoji u saopštenju za javnost AK „Atletik“ iz Bijeljine.

Svoju klasu na prvenstvu je još jednom pokazala Ema Kovač, koja je u disciplini 800m pokazala da je neprikosnoveni vladar ove kategorije u Republici Srpskoj. Ema je osvojila zlatnu medalju i (još jednu) titulu prvaka RS za 2023 godinu.

Pored Eme nastupili su još Bojan Milunović, koji je u premijernim nastupu u novoj disciplini (trčanje na 200m) osvojio bronzanu medalju, te Iskra Jović i Dragan Senić koji su takođe trčali 800m i osvojili četvrto, odnosno peto mjesto. 

- Moramo da pohvalimo i naše drugarice Anju Stević, zlatnu u bacanju koplja i Katarinu Vujadinović koja je bila bronzana u bacanju kugle i da im poželimo dobrodošlicu u naš klub“, poručili su iz AK „Atletik“.


AK Atletik