"Jedna pobjeda me dijeli od cilja" Oglasio se Đoković i jasno poručio šta želi u Torinu :: Semberija INFO ::

 

"Jedna pobjeda me dijeli od cilja" Oglasio se Đoković i jasno poručio šta želi u Torinu


Foto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković u nedjelju startuje takmičenje na ATP Finalu u Torinu, gdje će za prvog protivnika imati Danca Holgera Runea.
 
Najbolji teniser planete i branilac titule Novak Đoković će u Pijemontu nastupiti u Zelenoj grupi, u kojoj se još nalaze i domaći teniser Janik Siner, odnosno Grk Stefanos Cicipas.
 
Pred start turnira u Torinu Novak je izrazio nadu da će biti jednako uspješan kao i prošle sezone na istom mjestu, a istakao je i da ga jedna pobjeda dijeli od zacrtanog cilja – završetka godine na vrhu ATP liste.

– Ovo je pored grend slemova, najveći turnir u našem sportu. Osam najboljih igrača se takmiči tokom cijele godine, da se kvalifikuje na završni turnir. Jedini turnir koji ima grupnu fazu, veoma mi je poznato šta znači igrati ovde i u ovim uslovima. Prošle godine sam bio perfektan, pet od pet. Nadam se da ću sezonu krunisati na pravi način. Cilj mi je da sezonu završim kao broj jedan i za to mi fali samo jedna pobeda, a kao pozitivna posljedica svega toga da osvojim turnir – rekao je Đoković.

Duel između Novaka Đokovića i Holgera Runea na programu je u nedjelju od 21. čas.

(Srpska Info)