Харис Џиновић званично разведен: “Мелина је никаква, њу занимају само паре" :: Semberija INFO ::

 

Харис Џиновић званично разведен: “Мелина је никаква, њу занимају само паре"


Недавно је одјекнула вијест да се Харис Џиновић и Мелина Џиновић разводе након 22 године брака. Тридесет година млађа модна креаторка и пјевач из брака имају двоје дјеце.

“Две стране су сагласне, судија има најмање посла. Само уради поступак и то је то. Наравно да смо разведени, није ово шатор него суд”, рекао је пјевач за “Курир“.

“Не знам да ли вјерујем у брак, не знам шта бих рекао... Савјет немам, али нека се сналазе сами. Мислим да је брак промијешена институција. Женама не вјерујем. Мелина је никаква. Превару не праштам никада у животу и то је за мене издаја. Ако неко изда породицу то је неопростиво. Има неких шушкања у граду ко је у питању, али не пада ми напамет да провјерам. Једно од двоје насљедника је јако љуто на њу. Мелина је сама признала да је материјалиста, њу занимају само паре. Није признала кривицу, знате, ријетко која жена буде искрена и призна све. Нисмо у контакту“, рекао је пјевач, преноси  Нова.рс.

Модна креаторка се након одлуке да се разведу иселила из луксузне виле на Сењаку, а себи је купила стан у елитном дијелу Београда у којем сама живи.

Дјеца, син Кан и ћерка Ђина су остали да живе код оца.

(Независне)