Дрина зауставила низ побједа Радника :: Semberija INFO ::

 

Дрина зауставила низ побједа Радника


Извор: Глас Српске

​БАЊАЛУКА – Дрина из Зворника је у 22. колу успјеча да на домаћем терену заустави лидера шампионата Радник. Бијељински тим је имао максималан учинак на старту, али није успио да дође до побједе.

Ипак и даље су непорађени у првенству Утакмица је била веома тврда у првом дијелу док су екипе имале шансе у другом полувремену које нису успјеле да реализују. Реми радника искористила је екипа Лакташа да смањи заостатак.

Сигурно су савладали Сутјеску на свом терену са 3:0. Такође њихов пратилац Рудар Приједор све више заостаје јер је ремизирао на гостовању код Славије 1:1 У овом колу најубједљивије побједе на домаћем терену су остварили БСК и Козара.

БСК је у дуелу против Омарске славио са 5:1, док је Козара била још убјкедљивија против Вележа БСК је питање побједника ријешио већ након првих 45 минута када је водио 3:0. У наставку је Растко Растока постигао аутогол, а затим је Душан Петровић повисио на 5:0. Пораз гостију ублажио је Ђорђе Нишић.

У Градишци је сјајну партију пружио Маринко Растока. Након што је Срђан Беук довео домаће у вођство, на сцену је ступио Растока. Постигао је хет-трик и продубио резултатску кризу невесињског тима на гостовањима. Коначан резултат поставио је Такахаши у 82.минуту.

Велика три бода у борб и за опстанак освојио је Борац из Козарске Дубице који је тако дошао до четврте побједе у прољећном дијелу шампионата . савладали су директног ривала Љубић 1.0.

Гол вриједан три бода постигао је Матеја Божић у 35.минуту.