Нокиа 3210 се враћа на велика врата са 4Г подршком :: Semberija INFO ::

 

Нокиа 3210 се враћа на велика врата са 4Г подршком


Фински произвођач телефона ХМД, који је, иначе, купио Нокиа бренд, ускоро представља осам нових уређаја међу којима је и унапријеђена легендарна Нокиа 3210 са 4Г подршком.

Компанија Хуман Мобиле Девицес, односно ХМД спрема се за представљање низа нових производа уз могуће поновно ребрендирање неких актуелних. Један од нових, али и старих, биће и легендарна Нокиа 3210 са 4Г подршком, уз још три Нокиа телефона с обзиром на то да је ХМД купио Нокиа бренд.

Осим Нокиа 3210 4Г, видјећемо највјероватније и Нокиа 235 4Г, ХМД Т21, ХМД Пулсе+, ХМД Пулсе Про и друге, пишу фински медији као што је "Суомимобиили". Иако је ХМД званично најавио лансирање новог Нокиа телефона у мају, два ХМД телефона у јулу и један нови Барбие телефон, продајни спискови откривају бројку од осам предстојећих уређаја.

Најзанимљивији од поменутих уређаја је свакако легендарни Нокиа 3210 телефон, чије ће име овог пута бити Нокиа 3210 4Г. Продајни спискови откривају да ће он бити доступан у најмање три боје: плавој под називом Сцуба Блуе, црној Грунге Блацк и златно-жутој под назвом Y2К Голд.

Међутим, други детаљи за сада нису још познати, али требало би да видимо и Нокиа 225 4Г, насљедника основног телефона објављеног 2020. године, који би требало да стигне у розе и плавој боји. Међутим, ХМД припрема наводно и потпуно нови телефон под именом Нокиа 235 4Г, који ће долазити у варијантама љубичасте, плаве и црне.

Четврти од предстојећих основних телефона је Нокиа 110 4Г (2024). ХМД је већ најавио неколико Нокиа 110 телефона прошле године, па за сада нема информација о разликама у новој верзији, осим тога да ће овај телефон бити доступан у најмање једној боји: тзв. нордијској плавој.

Продајни спискови још указују и да ће се Нокиа Т21 таблет ускоро преименовати у ХМД Т21 модел, али вјероватно је да неће бити никаквих суштинских разлика у таблетима, иако би могло да буде у бојама.

Осим набројаних, финска компанија спрема и ХМД Пулсе+ и ХМД Пулсе Про. Претходно су исти називи виђени код инсајдера, али су они сматрали да су у питању кодна имена. Међутим, сада испада да су то ипак комерцијална, а не интерна имена, јер су се појавили у продајним списковима.

За сада нема информација да ли су ови телефони исти као они које је ХМД раније споменуо као уређаје који ће бити објављени у јулу. ХМД Пулсе+ телефон наводно има 6 ГБ РАМ и 128 ГБ интерне меморије. Такође, екран би требало да буде 6,56 инча, а оперативни систем Андроид. Доступна је само једна, плава боја. ХМД Пулсе Про такође долази са 6/128 ГБ меморије, али у три боје: љубичастој, црно-плавој нијанси и зеленој, наводи "БенцхМарк".

(Независне)