Wиндоwс 12 нећемо видјети ове године, али новитети стижу на Wиндоwс 11 :: Semberija INFO ::

 

Wиндоwс 12 нећемо видјети ове године, али новитети стижу на Wиндоwс 11


Foto: Ilustracija
Мицрософт још није најавио Wиндоwс 12, али ипак се прича о новом оперативном систему.

Зак Боуден, са сајта Wиндоwс Централ, за сада је само открио да Wиндоwс 12 не излази ове године, а да ће Мицрософт наставити да ажурира Wиндоwс 11 и уводи нове функције. Wиндоwс 12 наводно носи шифру "Худсон Валлеy".

Неке од функција које су требало да буду дио Wиндоwса 12, требало би да стигну на Wиндоwс 11 у ажурирању Wиндоwс 11 24Х2 које очекујемо ове јесени.

Wиндоwс 11 је често критикован зато што тражи инсталирање Трустед Платформ Модуле (ТПМ) на рачунар корисника. Из Мицрософта тврде да је то начин подизања безбједности Wиндоwс екосистема, пише Дигитал Трендс. Очекује се да ће исти екосистем бити доступан и у даљим ажурирањима, укључујући и Wиндоwс 12.

Кад год буде лансиран, очекује се да ће Wиндоwс 12 бити бесплатна надоградња за кориснике Wиндоwса 11, исто као што корисници Wиндоwса 10 могу бесплатно да надограде систем на Wиндоwс 11. Наравно, ово још није потврђено.

Одаберите најновију Галаxy А серију са феноменалном камером која ради изузетно живописне и стабилне видеозаписе.

Очекују се и побољшања у АИ могућностима, и то већ у следећем ажурирању Wиндоwса 11. Очекује се да ће Цопилот у Wиндоwсу 11 24Х2 боље разумети корисника захваљујући функцији "АИ Еxплорер". АИ Еxплорер може да контекстуализује шта се догађа на вашем екрану и помогне вам при раду на рачунару.

Позната новина која долази у Wиндоwс 11 је "Супер резолуција" која користи АИ за повећање квалитета графике у играма.

(Б92)